solusi borongan pangsaéna pikeun alat meditasi anjeun

Anjeun peryogi langkung ti mangkok nyanyi atanapi handpan, anjeun peryogi panyadia Samaun sareng pangalaman 40 taun di lapangan pikeun ngawangun merek anjeun sareng ningkatkeun kauntungan anjeun. Hayu DORHYMI ngabantosan anjeun ngahontal kasuksésan bisnis.

disaluyukeun

Anjeun tiasa nyaluyukeun diaméter, ukuran, ketebalan, sareng warna alat anjeun

PABRIK SENDIRI

Kauntungannana pabrik sorangan nyaéta harga, waktos pangiriman, jaminan kualitas, kalenturan

MOQ KURING

Masih hariwang? Taya masalah, MOQ low mantuan Anjeun ulah karugian. 1-3pcs dimimitian kuantitas urutan

Grosir mangkok nyanyi kristal, ngaropea kendang létah handpan

Tawarkeun langkung ti 20 desain khusus

atra

galak

desain chakra

jelas kalawan desain

desain emas

lacquer

frosted kalawan desain

Fullfill dina kaayaan béda anjeun

Personal
pilihan

Instrumén anu béda masihan parasaan sareng émosi anu béda anu tiasa dirasakeun ku musik. Pentingna alat musik sering diabaikan, tapi aranjeunna mangrupikeun bagian anu penting tina kanikmatan musik.

musik
pendidikan

A atikan well-rounded penting pisan pikeun siswa sukses di dunya kiwari. Kaahlian anu diajarkeun ku murid di sakola netepkeun pondasi pikeun karir sareng kahirupan kahareupna. Salah sahiji katerampilan anu paling penting anu tiasa diajar ku murid nyaéta kumaha maén alat.

tapa
Budidaya

Musik mangrupikeun bentuk seni anu kuat anu tiasa ngabantosan anjeun santai sareng fokus. Musik geus sabudeureun pikeun abad sarta masih salah sahiji bentuk pang populerna hiburan. Éta tiasa ngabantosan urang santai sareng fokus, tapi ogé seueur mangpaat anu sanés.

terapi
&Nyageurkeun sora

Hal ieu mindeng dipaké dina budidaya pikiran salaku cara nenangkeun pikiran jeung mawa kaayaan meditative. Éta ogé parantos ditingalikeun pikeun ngirangan tingkat setrés, ningkatkeun fungsi kognitif, ningkatkeun mémori, ningkatkeun kréatipitas anjeun sareng kaahlian ngarengsekeun masalah, ngirangan kahariwang atanapi déprési, ngirangan tingkat tekanan darah bahkan ngamajukeun leungitna beurat!

The Chakras disebut puseur énergi spiritual jeung fisik. Chakra urang aya dina alignment nalika aranjeunna ngageter dina frékuénsi anu sami. Nalika chakra urang kaluar tina alignment, aranjeunna ngabalukarkeun teu saimbangna dina diri jasmani jeung rohani urang.

Aya tujuh titik chakra dina awak manusa, masing-masing pakait sareng warna anu béda sareng daérah kahirupan anu béda anu peryogi perhatian. Tujuh chakra nyaéta tujuh tingkat kasadaran anu béda. Urang bisa napsirkeun aranjeunna salaku tahap béda évolusi spiritual urang.
Éta sadayana saling nyambungkeun sareng aranjeunna sadayana gaduh frékuénsi spésifik sorangan anu diturunkeun. Di handap ieu mangrupa bubuka ringkes kana tujuh chakras utama:

The chakra munggaran, nu disebut oge root chakra, patali jeung naluri survival urang, kabutuhan fisik jeung émosi dasar kayaning sieun, amarah jeung kabagjaan. Chakra kadua aya hubunganana sareng seksualitas sareng kréativitas sareng frekuensina jeruk. Chakra katilu aya hubunganana sareng harga diri, kakuatan sareng kapercayaan sareng frékuénsina konéng.
The chakra kaopat relates to cinta, karep jeung kasabaran; frékuénsi nya héjo. The chakra kalima relates to kaahlian komunikasi; frékuénsi nya bulao atawa wungu. Anu kagenep aya hubunganana sareng intuisi; frékuénsi nya indigo. Cakra katujuh nyaéta chakra makuta, éta aya hubunganana sareng kamekaran spiritual sareng pencerahan urang, frékuénsina nyaéta Violet.

Puterkeun pidéo ngeunaan kristal, nyanyi, mangkok, pikeun, nyageurkeun, sareng, semedi.

solusi pikeun mangkok nyanyi kristal anjeun sareng kendang handpan

Urang boga rupa-rupa produk pikeun nyocogkeun ka kabutuhan Anjeun. Anjeun tiasa milih tina bentuk anu béda, ukuran sareng warna mangkok nyanyi kristal sareng drum handpans.

0 +
taun Pangalaman

Wide Pilihan Adat

ukuran

Urang nawiskeun pilihan pikeun ngahasilkeun ukuran béda tina instrumen kaca pikeun mastikeun yén anjeun meunang produk pasti rék.

· Ngan ngaropéa ukuranana

warna

Anjeun gaduh rupa-rupa kelir pikeun milih tina, nu bakal nulungan urang ngamajukeun leuwih flexibly di pasar jeung mawa sababaraha potongan unik nu ngadominasi.

· Beureum, Oranyeu, Konéng, Héjo, Héjo, Biru, Ungu, terserah anjeun

Surface

Anjeun kedah fleksibel pikeun ngabales kabutuhan anu béda sareng nawiskeun sajumlah perawatan permukaan pikeun ningkatkeun jangkauan jasa produk anjeun.

· Frosted, mulus, transparan, tembus, logo custom

 

nada

Nada anu béda-béda tiasa ngahontal épék penyembuhan anu béda-béda, ieu mangrupikeun pilihan nada anu tiasa disaluyukeun sareng para ahli kami bakal ngabantosan anjeun langkung profésional.

· Lega, nada populér: CDEFGABC

prestasi

Langkung ti 1300+ Karya semedi lengkep & Masih cacah

Dorhymi terus-terusan nalungtik téknologi sareng desain, tujuanana pikeun nyayogikeun jasa anu nyugemakeun sareng ngajantenkeun produk anu aya hubunganana sareng meditasi. 

0 +
Taun pangalaman
0 00 +
Palanggan wareg

Produksi precision

Kami nawiskeun tingkat produksi anyar anu tepat, éfisién, sareng cocog pikeun kabutuhan khusus anjeun. Kami gaduh téknologi sareng alat pang anyarna pikeun ngadamel produk anjeun persis sapertos anu anjeun bayangkeun. Tim kami terampil pisan sareng bangga dina karyana. Kami dedicated ka nyadiakeun pangalaman pangalusna mungkin pikeun konsumén urang.

bungkusan aman tur logistik

Kami nawiskeun bungkusan sareng logistik anu aman pikeun bisnis anjeun. Kami komitmen pikeun nyayogikeun tingkat kaamanan sareng kaamanan anu paling luhur pikeun produk anjeun. Bungkusan kami dirancang pikeun ngajagi produk anjeun tina karusakan nalika pengiriman sareng penanganan

galeri

Tingali alat meditasi sareng nyageurkeun sora anu parantos Kami Rengse

Tingali kana set mangkuk nyanyi kristal sareng ideu kendang létah hanpan anu kami buat pikeun palanggan kami.

Meditasi mangrupikeun prakték anu parantos aya mangabad-abad. Budaya anu béda-béda gaduh nami anu béda-béda, tapi tujuanana sami: pikeun tenang pikiran sareng fokus kana waktos ayeuna. Aya seueur cara pikeun tapa, tapi sadayana ngalibatkeun fokus kana napas anjeun atanapi mantra.

Sababaraha urang manggihan yén semedi mantuan aranjeunna ngahontal rasa karapihan batin jeung tenang. Éta ogé tiasa ngabantosan ngirangan setrés sareng kahariwang. Meditasi parantos kabuktian ningkatkeun kaséhatan méntal sacara umum, bahkan tiasa ngabantosan ngalawan depresi.

Penyembuhan sora nyaéta ngagunakeun frékuénsi sora pikeun mangaruhan médan énergi awak sareng ngamajukeun penyembuhan. Penyembuhan sora parantos dianggo mangabad-abad dina sababaraha budaya pikeun sababaraha tujuan, kalebet rélaxasi, semedi, ngaleungitkeun nyeri, sareng kamekaran spiritual. Kiwari, seueur jalma anu ngagunakeun penyembuhan sora pikeun ngubaran rupa-rupa masalah fisik sareng émosional.

Aya seueur jinis panyembuhan sora, tapi sadayana ngalibatkeun panggunaan gelombang sora pikeun mangaruhan médan énergi awak. Penyembuhan sora tiasa dilakukeun nganggo alat sapertos garpu talang atanapi mangkuk nyanyi, atanapi nganggo sora anjeun. Jinis penyembuhan sora anu anjeun anggo bakal gumantung kana kabutuhan sareng karesep anjeun.

Sababaraha urang manggihan yén saukur ngadengekeun musik calming bisa mantuan aranjeunna bersantai jeung ngamajukeun penyembuhan. Batur leuwih resep ngagunakeun sora atawa chants leuwih husus nu geus husus tailored pikeun kaperluan maranéhanana.

Aya seueur alat anu béda anu tiasa dianggo pikeun semedi. Mangkuk nyanyi, handpan, sareng alat kristal mangrupikeun anu pang populerna. Unggal alat gaduh sora sareng geter anu unik anu tiasa ngabantosan nenangkeun pikiran sareng museurkeun pikiran.

Mangkuk nyanyi geus dipaké pikeun abad dina semedi jeung solat. Sora mangkok disebut harmonis jeung balancing, nyadiakeun rohangan pikeun pikiran tenang jeung fokus. Handpans mangrupikeun alat anu kawilang énggal, tapi aranjeunna gancang janten populer di kalangan meditator. Aranjeunna gaduh résonansi jero anu ngabantosan tetep pikiran sareng muka haté. Alat-alat kristal sapertos garpu tala, lonceng, sareng rainsticks ogé biasa dianggo dina semedi. Masing-masing gaduh geter anu unik anu tiasa ngabantosan ngaleungitkeun énergi négatif sareng nyiptakeun rohangan anu tenang sareng tenang.

Satengah taunAya seueur alat anu béda anu tiasa dianggo pikeun nyageurkeun sora. Sababaraha anu pang populerna kalebet mangkok nyanyi, panangan, sareng alat kristal. Unggal jinis alat gaduh sora sareng geter anu unik anu tiasa ngabantosan kasaimbangan sareng harmoni dina awak. Mangkuk nyanyi sering dianggo pikeun ngamajukeun rélaxasi sareng ngaleungitkeun setrés, sedengkeun panangan tiasa dianggo pikeun merangsang kreativitas sareng intuisi. Instrumén kristal dipikanyaho pikeun kamampuan pikeun mupus énergi négatip sareng ngamajukeun penyembuhan.

Meunang di kabaran ku kami

Mangkok nyanyi kristal Cina sareng produsén kendang handpan

Naha anjeun hoyong nyaluyukeun mangkok nyanyi sareng panci? Taros Kami Ayeuna