zgjidhja më e mirë me shumicë për mjetet tuaja muzikore të meditimit dhe shërimit të zërit

Keni nevojë për më shumë se një gong kinez ose një tas këndimi, keni nevojë për një ofrues veteran me 40 vjet përvojë në prodhimin e instrumenteve shëruese të zërit për të ndërtuar markën tuaj dhe për të rritur fitimet tuaja. Lëreni DORHYMI t'ju ndihmojë të arrini sukses në biznes.

PERSONALIZUAR

Ju mund të personalizoni diametrin, madhësinë, trashësinë dhe ngjyrën e instrumentit tuaj

VETËFABRIKE

Përparësitë e fabrikës së vet janë çmimi, koha e dorëzimit, sigurimi i cilësisë, fleksibiliteti

SHUM SHUM

Ende i shqetësuar? Nuk ka problem, MOQ i ulët ju ndihmon të shmangni humbjet. Sasia e porosisë fillestare 1-3 copë

Tas me shumicë kristal për të kënduar, personalizoni tamburin e gjuhës, instrumente për shërimin e zërit dhe meditim.

Ofroni më shumë se 20 dizajne të personalizuara

qartë

i mbuluar me brymë

dizajni i çakrës

qartë me dizajn

dizajn ari

llak

i mbuluar me brymë me dizajn

i mbuluar me brymë me dizajn ari

tas këndimi kristali i ngrirë me dizajn ari

i mbuluar me brymë me dizajn ndjekës

i mbuluar me brymë me dizajn ndjekës

i veshur me titan

tas këndimi me kristal i veshur me titan

titan mat me shkëlqim

titan mat me shkëlqim

llak me dizajn

tas këndimi me llak kristal me dizajn

i veshur me titan dhe dizajn

i veshur me titan dhe dizajn

llak i veshur me titan plus

llak i veshur me titan plus

aplikim me titan të mbuluar me brymë

aplikim me titan të mbuluar me brymë

e mbuluar me ar

tas këndimi me kristal i veshur me ar

e mbuluar me vizatim floriri

e mbuluar me vizatim floriri

i mbuluar me brymë plus titan me dizajn

i mbuluar me brymë plus titan me dizajn

llak i veshur me titan plus me dizajn

llak i veshur me titan plus me dizajn

i veshur me ar me dizajn

i veshur me ar me dizajn

aplikim me ar të mbuluar me brymë

aplikim me ar të mbuluar me brymë

titan i veshur me vizatim ari

titan i veshur me vizatim ari

i veshur me titan plus i veshur me ar

i veshur me titan plus i veshur me ar

titan plus ar me dizajn

titan plus ar me dizajn

aplikim me dopio flori

aplikim me dopio flori

tas me brymë shumëngjyrëshe

tas këndimi me kristal me brymë shumëngjyrëshe

Katalogu i plotë

Plotësoni në situatën tuaj të ndryshme

Personal
preferencë

Instrumente të ndryshme japin ndjenja dhe emocione të ndryshme të cilat mund të ndihen përmes muzikës. Rëndësia e instrumenteve muzikore shpesh neglizhohet, por ato janë një pjesë thelbësore e kënaqësisë së muzikës.

Muzikë
Arsim

Një arsim i plotë është thelbësor që studentët të kenë sukses në botën e sotme. Aftësitë që një nxënës mëson në shkollë vendosin themelet për karrierën dhe jetën e tyre të ardhshme. Një nga aftësitë më të rëndësishme që një student mund të mësojë është se si të luajë një instrument.

Përsiatje
kultivim

Muzika është një formë e fuqishme arti që mund t'ju ndihmojë të relaksoheni dhe të përqendroheni. Muzika ka ekzistuar prej shekujsh dhe është ende një nga format më të njohura të argëtimit. Mund të na ndihmojë të relaksohemi dhe të përqendrohemi, por ka edhe shumë përfitime të tjera.

Terapi
&Shërimi i zërit

Shpesh përdoret në kultivimin e mendjes si një mënyrë për të qetësuar mendjen dhe për të sjellë një gjendje meditimi. Gjithashtu është treguar se zvogëlon nivelet e stresit, rrit funksionin njohës, përmirëson kujtesën, rrit kreativitetin tuaj dhe aftësitë për zgjidhjen e problemeve, redukton ankthin ose depresionin, ul nivelet e presionit të gjakut dhe madje promovon humbjen e peshës!

Chakrat thuhet se janë qendra të energjisë shpirtërore dhe fizike. Çakrat tona janë në linjë kur dridhen në të njëjtën frekuencë. Kur chakrat tona nuk janë në përputhje, ato shkaktojnë çekuilibër brenda vetes sonë fizike dhe shpirtërore.

Ka shtatë pika chakra në trupin e njeriut, secila prej tyre korrespondon me një ngjyrë të ndryshme dhe një zonë të ndryshme të jetës që ka nevojë për vëmendje. Shtatë chakrat janë shtatë nivele të ndryshme të vetëdijes. Ne mund t'i interpretojmë ato si faza të ndryshme të evolucionit tonë shpirtëror.
Ata janë të gjithë të ndërlidhur dhe të gjithë kanë frekuencën e tyre specifike që burojnë. Më poshtë është një hyrje e shkurtër e shtatë çakrave kryesore:

Chakra e parë, e cila quhet edhe chakra rrënjë, lidhet me instinktet tona të mbijetesës, nevojat fizike dhe emocionet bazë si frika, zemërimi dhe gëzimi. Chakra e dytë lidhet me seksualitetin dhe kreativitetin dhe frekuenca e saj është portokalli. Chakra e tretë lidhet me vetëvlerësimin, fuqinë e vullnetit dhe besimin dhe frekuenca e saj është e verdhë.
Chakra e katërt lidhet me dashurinë, dhembshurinë dhe tolerancën; frekuenca e tij është e gjelbër. Chakra e pestë lidhet me aftësitë e komunikimit; frekuenca e tij është blu ose vjollcë. E gjashta lidhet me intuitën; frekuenca e tij është indigo. Chakra e shtatë është chakra e kurorës, lidhet me zhvillimin dhe ndriçimin tonë shpirtëror, frekuenca e saj është vjollcë.

praktikoni meditimin e çakrës

chakra e njerëzve
Luaj video rreth kristalit, këndimit, lojërave me birila, për shërimin dhe meditimin.

zgjidhje për shërimin e zërit tuaj të 7 çakrave

Ne kemi një gamë të gjerë produktesh që i përshtaten nevojave tuaja. Ju mund të zgjidhni nga forma, madhësi dhe ngjyra të ndryshme të duke kënduar kristal tasat, gongët dhe tiganët e dore.

0 +
Vite Përvoja

Opsione të gjera të personalizuara

Masat

Ne ofrojmë mundësinë e prodhimit të instrumenteve të qelqit me madhësi të ndryshme për të siguruar që ju të merrni produktin e saktë që dëshironi.

· Thjesht personalizoni madhësinë

Ngjyra

Ju keni një gamë të gjerë ngjyrash për të zgjedhur, të cilat do t'ju ndihmojnë të promovoheni në mënyrë më fleksibël në treg dhe të sjellni disa pjesë unike që dominojnë.

· E kuqe, portokalli, e verdhë, jeshile, jeshile, blu, vjollcë, varet nga ju

Sipërfaqe

Duhet të jeni fleksibël për t'iu përgjigjur nevojave të ndryshme dhe të ofroni një gamë të plotë trajtimesh sipërfaqësore për të rritur gamën e shërbimeve të produktit tuaj.

· Logo e mbuluar me brymë, e lëmuar, transparente, e tejdukshme, me porosi

 

Ton

Tone të ndryshme mund të arrijnë efekte të ndryshme shëruese, kjo është një përzgjedhje e gjerë tonesh që mund të personalizohen dhe ekspertët tanë do t'ju ndihmojnë të jeni më profesionistë.

· Tonet e gjera, të njohura: CDEFGABC

Arritje

Mbi 1300+ Punë meditimi të plotë dhe ende duke u numëruar

Dorhymi po hulumton vazhdimisht teknologjinë dhe dizajnin, duke synuar të ofrojë një shërbim të kënaqshëm dhe të bëjë të spikatur produktin e lidhur me meditimin. 

0 +
Vite eksperience
0 00 +
Konsumatorët e kënaqur

Prodhimi preciz

Ne ofrojmë një nivel të ri prodhimi që është i saktë, efikas dhe i përshtatur për nevojat tuaja specifike. Ne kemi teknologjinë dhe pajisjet më të fundit për t'i bërë produktet tuaja pikërisht ashtu siç i imagjinoni. Ekipi ynë është shumë i aftë dhe krenohet me punën e tyre. Ne jemi të përkushtuar për të ofruar përvojën më të mirë të mundshme për klientët tanë.

Paketim dhe logjistikë e sigurt

Ne ofrojmë paketim dhe logjistikë të sigurt për biznesin tuaj. Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë nivelin më të lartë të sigurisë dhe sigurisë për produktet tuaja. Paketimi ynë është krijuar për të mbrojtur produktet tuaja nga dëmtimi gjatë transportit dhe trajtimit

Galeria

Shikoni mjetet e meditimit dhe shërimit të zërit që kemi bërë

Hidhni një sy në grup tas këndimi kristali dhe idetë e daulleve të gjuhës hanpan që kemi bërë për klientët tanë.

Meditimi është një praktikë që ekziston prej shekujsh. Kultura të ndryshme kanë emra të ndryshëm për të, por qëllimi është gjithmonë i njëjtë: të qetësoni mendjen dhe të përqendroheni në momentin e tanishëm. Ka shumë mënyra të ndryshme për të medituar, por të gjitha përfshijnë fokusimin në frymën tuaj ose një mantra.

Disa njerëz mendojnë se meditimi i ndihmon ata të arrijnë një ndjenjë paqeje dhe qetësie të brendshme. Mund të jetë gjithashtu e dobishme në reduktimin e stresit dhe ankthit. Meditimi është treguar se përmirëson shëndetin mendor në përgjithësi, dhe madje mund të ndihmojë në luftimin e depresionit.

shërimi është përdorimi i frekuencave të zërit për të ndikuar në fushat energjetike të trupit dhe për të nxitur shërimin. Shërimi i zërit është përdorur për shekuj në kultura të ndryshme për qëllime të ndryshme, duke përfshirë relaksimin, meditimin, lehtësimin e dhimbjeve dhe rritjen shpirtërore. Sot, shumë njerëz përdorin shërimin e zërit për të trajtuar një sërë çështjesh fizike dhe emocionale.

Ka shumë lloje të ndryshme të shërimet e shëndosha, por të gjitha përfshijnë përdorimin e valëve të zërit për të ndikuar në fushat energjetike të trupit. Shërimet e zërit mund të bëhen me instrumente si p.sh pirunët e akordimit ose tasat e këndimit, ose me zërin tuaj. Lloji i shërimit të zërit që përdorni do të varet nga nevojat dhe preferencat tuaja.

Disa njerëz mendojnë se thjesht dëgjimi i muzikës qetësuese mund t'i ndihmojë ata të relaksohen dhe të nxisin shërimin. Të tjerë preferojnë të përdorin tinguj ose këngë më specifike që janë përshtatur posaçërisht për nevojat e tyre.

Ka shumë mjete të ndryshme që mund të përdoren për meditim. Tasat e këndimit, tiganët dhe instrumentet kristal janë disa nga më të njohurit. Çdo mjet ka tingullin dhe dridhjen e tij unike që mund të ndihmojnë në qetësimin e mendjes dhe fokusimin e mendimeve.

Kupat e këndimit janë përdorur për shekuj në meditim dhe lutja. Tingulli i tasit thuhet se është harmonik dhe balancues, duke siguruar një hapësirë ​​​​për mendjen për të qetësuar dhe fokusuar. Këpucët janë një instrument relativisht i ri, por ato janë bërë shpejt të njohura në mesin e medituesve. Ata kanë një rezonancë të thellë që ndihmon për të qetësuar mendjen dhe për të hapur zemrën. Instrumente kristal të tilla si pirunët akordues, tingujt dhe shkopinjtë e shiut përdoren gjithashtu zakonisht në meditim. Secili ka dridhjen e tij unike që mund të ndihmojë në largimin e energjisë negative dhe krijimin e një hapësire paqeje dhe qetësie.

Një gjysmë viti Ka shumë të ndryshme instrumente që mund të përdoren për shërimin e zërit. Disa nga më të njohurit përfshijnë tasat e këndimit, pantallonat dhe instrumentet kristal. Çdo lloj instrumenti ka tingujt dhe dridhjet e veta unike që mund të ndihmojnë në rivendosjen e ekuilibrit dhe harmonisë brenda trupit. Tasat e këndimit përdoren shpesh për të nxitur relaksimin dhe lehtësimin e stresit, ndërsa pantallonat mund të përdoren për të stimuluar kreativitetin dhe intuitën. Instrumentet kristal njihen për aftësinë e tyre për të pastruar energjinë negative dhe për të nxitur shërimin.

Na kontaktoni

Prodhuesi kinez i tasave dhe tavaneve të tapës me kristal

Dëshironi të personalizoni tasin dhe panën e këndimit? Na kontaktoni tani