solusi grosir paling apik kanggo alat meditasi sampeyan

Sampeyan butuh luwih saka mangkuk utawa handpan singing, sampeyan butuh panyedhiya veteran kanthi pengalaman 40 taun ing lapangan kanggo mbangun merek lan nambah bathi. Ayo DORHYMI mbantu sampeyan entuk sukses bisnis.

DISESUAIKAN

Sampeyan bisa ngatur diameter, ukuran, kekandelan, lan warna instrumen sampeyan

PABRIK SENDIRI

Keuntungan saka pabrik dhewe yaiku rega, wektu pangiriman, jaminan kualitas, keluwesan

MOQ RENDAH

Isih kuwatir? Ora masalah, MOQ kurang mbantu supaya losses. 1-3pcs wiwit jumlah pesenan

Grosir kristal singing bowl, ngatur handpan tongue drum

Nawakake luwih saka 20 desain khusus

langit

frosted

desain chakra

cetha karo desain

desain emas

lajur

frosted karo desain

Isi ing kahanan sing beda

Personal
pilihan

Instrumen sing beda menehi rasa lan emosi sing beda sing bisa dirasakake liwat musik. Pentinge alat musik asring diabaikan, nanging minangka bagean penting saka rasa seneng musik.

music
Education

Pendhidhikan sing apik banget penting kanggo siswa supaya bisa sukses ing jagad saiki. Katrampilan sing disinaoni siswa ing sekolah nggawe dhasar kanggo karir lan urip ing mangsa ngarep. Salah sawijining katrampilan sing paling penting sing bisa disinaoni siswa yaiku cara muter instrumen.

Meditation
Budidaya

Musik minangka wujud seni sing kuat sing bisa mbantu santai lan fokus. Musik wis ana nganti pirang-pirang abad lan isih dadi salah sawijining jinis hiburan sing paling populer. Iku bisa mbantu kita ngendhokke lan fokus, nanging uga akeh keuntungan liyane.

therapy
&obat swara

Asring digunakake ing budidaya pikiran minangka cara kanggo nenangake pikiran lan nggawa kahanan meditatif. Uga ditampilake kanggo nyuda tingkat stres, nambah fungsi kognitif, nambah memori, nambah kreatifitas lan katrampilan ngrampungake masalah, nyuda kuatir utawa depresi, nyuda tekanan getih lan malah ningkatake bobot awak!

Chakra diarani minangka pusat energi spiritual lan fisik. Chakra kita ana ing selaras nalika kedher kanthi frekuensi sing padha. Nalika chakra kita ora selaras, nyebabake ora seimbang ing awak fisik lan spiritual.

Ana pitung titik chakra ing awak manungsa, saben siji cocog karo werna beda lan wilayah urip beda sing perlu manungsa waé. Kita bisa menehi interpretasi minangka macem-macem tahapan evolusi spiritual kita.
Kabeh padha sesambungan lan kabeh duwe frekuensi tartamtu dhewe-dhewe. Ing ngisor iki minangka introduksi ringkes babagan pitung chakra utama:

Cakra pisanan, sing uga disebut chakra oyot, ana hubungane karo naluri urip, kabutuhan fisik lan emosi dhasar kayata rasa wedi, nesu lan bungah. Chakra kapindho ana hubungane karo seksualitas lan kreativitas lan frekuensi oranye. Chakra katelu ana hubungane karo harga diri, kekuwatan lan kapercayan lan frekuensi kasebut kuning.
Cakra kaping papat ana hubungane karo katresnan, welas asih lan toleransi; frekuensié ijo. Cakra kaping lima ana hubungane karo katrampilan komunikasi; frekuensi iku biru utawa ungu. Kang kaping enem gegayutan karo intuisi; frekuensi iku indigo. Cakra kapitu yaiku chakra makutha, ana hubungane karo perkembangan spiritual lan pencerahan kita, frekuensi kasebut yaiku ungu.

Puter Video babagan kristal, nyanyi, mangkuk, kanggo, marasake awakmu, lan, meditasi.

solusi kanggo mangkok nyanyi kristal lan drum handpan

Kita duwe macem-macem produk sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Sampeyan bisa milih saka macem-macem wangun, ukuran lan werna saka kristal singing bowls lan handpans drum.

0 +
Taun Pengalaman

Wide Custom Pilihan

Size

We offer pilihan saka prodhuksi ukuran beda saka instrumen kaca kanggo mesthekake yen sampeyan njaluk produk pas sampeyan pengin.

· Mung ngatur ukuran

Werna

Sampeyan duwe sawetara saka sudhut werna kanggo milih saka, kang bakal mbantu ningkataké luwih fleksibel ing pasar lan nggawa sawetara bêsik unik sing dominasi.

· Abang, Oranye, Kuning, Ijo, Ijo, Biru, Ungu, terserah sampeyan

lumahing

Sampeyan kudu fleksibel kanggo nanggapi kabutuhan sing beda-beda lan nawakake macem-macem perawatan permukaan kanggo nambah jangkauan layanan produk sampeyan.

· Buram, mulus, transparan, tembus, logo khusus

 

Tone

Nada sing beda-beda bisa entuk efek penyembuhan sing beda-beda, iki minangka macem-macem pilihan nada sing bisa disesuaikan lan para ahli bakal mbantu sampeyan dadi luwih profesional.

· Wiyar, nada populer: CDEFGABC

Prestasi

Luwih saka 1300+ Karya meditasi lengkap & isih ngetang

Dorhymi terus-terusan nyelidiki teknologi lan desain, ngarahake nyedhiyakake layanan sing marem lan nggawe produk sing ana gandhengane karo meditasi. 

0 +
Taun pengalaman
0 00 +
Pelanggan marem

Produksi presisi

Kita nawakake tingkat produksi anyar sing tepat, efisien, lan cocog karo kabutuhan khusus sampeyan. Kita duwe teknologi lan peralatan paling anyar kanggo nggawe produk sampeyan persis kaya sing sampeyan bayangake. Tim kita trampil banget lan bangga karo karyane. Kita darmabakti kanggo nyedhiyakake pengalaman sing paling apik kanggo para pelanggan.

Packing aman lan logistik

Kita nawakake kemasan lan logistik sing aman kanggo bisnis sampeyan. Kita setya nyedhiyakake tingkat safety lan keamanan sing paling dhuwur kanggo produk sampeyan. Kemasan kita dirancang kanggo nglindhungi produk saka karusakan nalika dikirim lan ditangani

Gallery

Deleng alat meditasi & marasake awakmu swara sing We Wis Rampung

Deleng set mangkuk nyanyi kristal lan ide drum ilat hanpan sing digawe kanggo para pelanggan.

Meditasi minangka laku sing wis ana ing pirang-pirang abad. Budaya sing beda-beda duwe jeneng sing beda-beda, nanging tujuane mesthi padha: kanggo tenang pikiran lan fokus ing wektu saiki. Ana macem-macem cara kanggo meditasi, nanging kabeh kalebu fokus ing napas utawa mantra.

Sawetara wong nemokake yen semedi mbantu dheweke entuk rasa tentrem lan tenang. Uga bisa mbiyantu nyuda stres lan kuatir. Meditasi wis ditampilake kanggo nambah kesehatan mental sakabèhé, lan malah bisa mbantu nglawan depresi.

Penyembuhan swara yaiku panggunaan frekuensi swara kanggo mengaruhi lapangan energi awak lan ningkatake penyembuhan. Penyembuhan swara wis digunakake pirang-pirang abad ing macem-macem budaya kanggo macem-macem tujuan, kalebu istirahat, meditasi, nyuda rasa nyeri, lan pertumbuhan spiritual. Saiki, akeh wong nggunakake penyembuhan swara kanggo nambani macem-macem masalah fisik lan emosional.

Ana macem-macem jinis penyembuhan swara, nanging kabeh nggunakake gelombang swara kanggo mengaruhi lapangan energi awak. Penyembuhan swara bisa ditindakake kanthi instrumen kayata garpu tala utawa mangkuk nyanyi, utawa nganggo swara sampeyan. Jinis penyembuhan swara sing sampeyan gunakake bakal gumantung saka kabutuhan lan pilihan sampeyan.

Sawetara wong nemokake yen mung ngrungokake musik sing nyenengake bisa mbantu dheweke ngendhokke lan ningkatake penyembuhan. Wong liya luwih seneng nggunakake swara utawa nyanyian sing luwih spesifik sing wis dirancang khusus kanggo kabutuhan.

Ana macem-macem alat sing bisa digunakake kanggo meditasi. Mangkuk nyanyi, handpan, lan instrumen kristal sawetara sing paling populer. Saben alat duwe swara lan geter sing unik sing bisa mbantu tenang lan fokus ing pikirane.

Mangkuk nyanyi wis digunakake kanggo semedi lan pandonga nganti pirang-pirang abad. Swara mangkok diarani harmonis lan imbang, nyedhiyakake papan kanggo pikiran tenang lan fokus. Handpan minangka instrumen sing relatif anyar, nanging kanthi cepet dadi populer ing kalangan meditator. Dheweke duwe resonansi jero sing mbantu nggawe pikiran lan mbukak ati. Instrumen kristal kayata garpu tala, lonceng, lan rainstick uga umum digunakake ing semedi. Saben wong duwe getaran unik dhewe sing bisa mbantu mbusak energi negatif lan nggawe papan tentrem lan sepi.

Setengah taunAna macem-macem instrumen sing bisa digunakake kanggo marasake awakmu swara. Sawetara sing paling populer kalebu mangkuk nyanyi, handpan, lan instrumen kristal. Saben jinis instrumen duwe swara lan geter sing unik sing bisa mbantu mulihake keseimbangan lan harmoni ing awak. Mangkuk nyanyi asring digunakake kanggo ningkatake istirahat lan nyuda stres, dene handpan bisa digunakake kanggo ngrangsang kreativitas lan intuisi. Instrumen kristal dikenal kanthi kemampuan kanggo mbusak energi negatif lan ningkatake penyembuhan.

Manggonke karo kita

Mangkuk nyanyi kristal Cina lan produsen drum handpan

Apa Sampeyan pengin Kustomisasi mangkuk lan panci sing nyanyi? Hubungi Kita Saiki